Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Brasserie")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1394

  • Page / 56
Export

Selection :

  • and

Re use of steeping waterEKENGREN, O.Innovation in the barley-malt-beer chain. International congressInnovation dans la filière orge-malt-bière. Congrès international. 2000, isbn 2-905267-32-1, p. 94Conference Paper

La logistique et les Brasseries Kronenbourg = Logistics and Kronenbourg breweriesTABARY, P.Industries alimentaires et agricoles. 1996, Vol 113, Num 5, pp 336-339, issn 0019-9311Article

Detection and identification of wild yeasts in lager breweriesVAN DER AA KÜHLE, A; JESPERSEN, L.International journal of food microbiology. 1998, Vol 43, Num 3, pp 205-213, issn 0168-1605Article

APPLICATION DE TETRACYCLINE A LA SUPPRESSION DE LA CONTAMINATION BACTERIENNE LORS DE LA DETERMINATION DES LEVURES, EN BRASSERIESAVEL J; KURZOVA V.1976; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 22; NO 1; PP. 14-15; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 19 REF.Article

Le nettoyage automatique ou CIPSIMAR, C.Cerevisia and biotechnology. 1991, Vol 16, Num 1, pp 66-72Article

Pilot brewery and malthouse I.F.B.MJOLIBERT, F.Monatsschrift für Brauwissenschaft. 1997, Vol 50, Num 9-10, pp 172-174, issn 0723-1520Article

APPLICATION OF YEAST GENETICS WITHIN THE BREWING INDUSTRY: A REVIEWSTEWART GG.1978; J. AMER. SOC. BREWG CHEMISTS; USA; DA. 1978; VOL. 36; NO 4; PP. 175-185; BIBL. 59 REF.Article

EFFECT OF THE MITOCHONDRIAL GENOME ON THE FERMENTATION BEHAVIOUR OF BREWING YEAST = EFFET DU GENOME MITOCHONDRIAL SUR LE COMPORTEMENT DE LA LEVURE DE BIERE LORS DE LA FERMENTATIONCONDE ZURITA J; MASCORT SUAREZ JL.1981; EUROPEAN BREWERY CONVENTION. 18/1981/COPENHAGEN; GBR; LONDON: IRL PRESS; DA. 1981; PP. 177-186; ABS. FRE/GER; BIBL. 11 REF.Conference Paper

EVALUATION OF DRIED BREWERS GRAINS AND YEAST IN LAYING HEN DIETS CONTAINING VARIOUS SULFUR AMINOACID LEVELS = EVALUATION DES DRECHES ET LEVURES DE BRASSERIE DESHYDRATEES INCORPOREES A DES RATIONS, POUR POULES PONDEUSES, CONTENANT DIFFERENTS TAUX D'AMINOACIDES SOUFRESELDRED AR; DAMRON BL; HARMS RH et al.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 3; PP. 856-860; BIBL. 7REF.Article

FLOCCULATION-SOME OBSERVATIONS ON THE SURFACE CHARGES OF YEAST CELLSFISHER DJ.1975; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1975; VOL. 81; NO 2; PP. 107-110; BIBL. 25 REF.Article

UTILISATION DU GAZ DANS LES BRASSERIESBAXA S.1974; PLYN; CESKOSL.; DA. 1974; VOL. 54; NO NO 12; PP. 364-368; ABS. RUSSE ALLEM. ANGLArticle

On the mechanism of brewer's yeast flocculation = Mécanisme de la floculation des levures de bièreKAMADA, K; MURATA, M.Agricultural and biological chemistry. 1984, Vol 48, Num 10, pp 2423-2433, issn 0002-1369Article

MASHING EQUIPMENT SIMULATING DEEP-BED PRODUCTION MASHES = EQUIPEMENT DE BRASSAGE SIMULANT LA PRODUCTION DE TREMPE EN LIT PROFONDBATHGATE GN; BENNETT HO; CRABB D et al.1975; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1975; VOL. 81; NO 3; PP. 225-231; BIBL. 15 REF.Article

BESTIMMUNG LEBENDER HEFEZELLEN DURCH BIOCHEMISCHEN TEST = DETERMINATION PAR UN TEST BIOCHIMIQUE DES CELLULES DE LEVURE VIVANTE1972; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 23; NO 7; PP. 192-196; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 16REF.Serial Issue

EFFICACITE DE L'APPLICATION DE L'AUTOMATISATION DANS LES BRASSERIES ET MALTERIESCZARNECKI W.1972; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 22; NO 3; PP. 431-448; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 20 REF.Serial Issue

Potential application of electronic nose technology in breweryGHASEMI-VARNAMKHASTI, M; MOHTASEBI, S. S; RODRIGUEZ-MENDEZ, M. L et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2011, Vol 22, Num 4, pp 165-174, issn 0924-2244, 10 p.Article

Nouvelle brasserie Aying : un modèle pour le XXIe siècle = The new Aying's Brewery : A model for the XXIst centuryBERGER, Baldur.Liquides & conditionnement. 2001, Vol 32, Num 294, pp 42-44, issn 1299-6793Article

Le nettoyage et la désinfection en phase unique des tanks de bière filtrée = Cleaning and disinfection of filtered bier tanksROLLAND, M.Bios boissons (Paris). 1995, Vol 26, Num 254, pp 53-54, issn 1252-1248Article

Effect of Photocatalytic and Hydrophobic Coatings on Brewery Surface MicroorganismsPRIHA, O; LAAKSO, J; TAPANI, K et al.Journal of food protection. 2011, Vol 74, Num 11, pp 1891-1901, issn 0362-028X, 11 p.Article

La lubrification sectorisée d'une chaîne d'embouteillage à la Brasserie Kronenbourg de Champigneulles = Lubrication divided into sectors in a bottling chain at the Kronenbourg brewery of ChampigneullesAUCLAIR, J; NAVARRO, S; SAUBADE, J.-P et al.Bios boissons (Paris). 1995, Vol 26, Num 254, pp 47-48, issn 1252-1248Article

Produits régionaux. Les bières naturelles du Hainaut occidental ou l'histoire d'un grain d'orgeVISTE, J.-P; PEETERS, P; LECOMTE, S et al.Aspects du Hainaut occidental. 1993, pp 38-50Book Chapter

Désinfection dans les brasseries et limonaderiesGEERLINGS, D.Cerevisia and biotechnology. 1991, Vol 16, Num 3, pp 42-44Article

Rechnergestützter Entwurf von Apparategerüsten, dargestellt an Wirbelschichtaufbereitungsanlagen für Biertreber und -hefe = Modèle mathématique de la construction d'appareils d'après l'exemple d'un équipement à couche tournante pour les drèches et levures de brasserieBACKHAUSS, L; ZETTL, R; BIERBASS, V et al.Wissenschaftliche Zeitschrift der Technischen Hochschule Otto von Guericke Magdeburg. 1987, Vol 30, Num 6, pp 122-126, issn 0541-8933Article

Brewers' condensed solubles. III. Enzymatic hydrolysis, viscosity reduction, and fermentation = Les solubles condensés de brasserie. III. Hydrolyse enzymatique, réduction de la viscosité et fermentationCHUNG, K. M; CHUNG, D. S; SEIB, P. A et al.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 2, pp 124-130, issn 0009-0352Article

Potential applications for heat pumps in the dairy and brewing industriesJournal of heat recovery systems. 1983, Vol 3, Num 3, pp 231-243, issn 0198-7593Article

  • Page / 56